Post by lotatebokro on Feb 7, 2022 6:00:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول زیادی تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
من تا به حال بازی به این خوبی ساخته شده را ندیده بودم. طراحی فوق العاده است و دارای موسیقی مناسب است. ماهی ها بسیار متنوع هستند و از نظر گونه بسیار واقعی هستند. من عاشق آروانای نقره ای، نیمه ماه آبی و گل هستم. Manta ray یکی از بهترین بازیهای من است و به موسیقی این بازی یک میلیون از ده و طراحی آن را پنج ستاره از پنج ستاره میدهم. اگر این بازی را امتحان نکرده اید، آن را نصب کنید. این دیگر کار من نیست، اما در ماشین سواری طولانی کمک کرد. و به طور کلی آرامش بخش. 🌟
بازی به اندازه کافی خوب، خراب شده توسط تبلیغات فریبنده. من مخالف تماشای تبلیغات بازی های رایگان نیستم. با این حال، این بازی ویژگی های خاصی را در پشت تبلیغات و در ارز/پیشرفت بازی قفل می کند. مشکل این است که واقعاً به شما گفته نمی شود که آیا مقدار ارز/پیشرفت درستی دارید تا زمانی که تبلیغ پخش شود. این ده ها بار برای ویژگی های مختلف پیش از حذف نصب اتفاق افتاد.
Fishing and Life Sport wdgu
هانتذدمم تنم
بازی فوق العاده عالی و آرامش بخشه👍🏻 ممنون از بازی فوق العاده شما✨
بازی ای که شما را آرام می کند و به شما آرامش می دهد، قطعا ارزش امتحان کردن را دارد، اما پیشرفت های کمی می توان انجام داد، مانند 1. آکواریوم می تواند ماهی های بیشتری را در خود جای دهد، مطمئنا اکثریت می خواهند ماهی ها را به عنوان یک مجموعه نگه دارند. 2. هزینه برای اسلاتها خیلی زیاد هستند 3. گزینههای تجهیز و عدم تجهیز طعمهها بهجای خرید هر زمان
بسیار آرامش بخش و لذت بخش است اما تبلیغات آن اجباری نیست و می توان آن را به صورت آفلاین پخش کرد
3.5 من معتقدم اگر حذف تبلیغات را پرداخت کنید چیزهای بیشتری برای لذت بردن وجود دارد (8 پوند!؟!؟)، شاید در نهایت ارزش داشته باشد، اما تعداد دفعات تبلیغات (تقریبا هر 5 دقیقه) تا کنون (30 دقیقه کاملاً صرف شده) باعث شد من از آن دست بکشم. در حال حاضر، نمیتوانم آنقدر از بازی لذت ببرم تا مطمئن شویم که آیا حذف تبلیغات ارزش سرمایهگذاری را دارد یا خیر، تبلیغات 5s قابل تحمل است، زیرا مانند بازی هستند، اما تبلیغات دهه 30 واقعاً آرامش را قطع میکنند. 3 تا 4 پوند برای افراد معقولتر یا محدودتر از تجربه بدون آگهی است تا مطمئن شوند که از بازی بدون آگهی لذت خواهند برد.
Câu cá và cuộc sống Thể thao btjn
این بازی گوه چرا نصب نمیشه
Dream Hotel: Jogos de hotel, Jogos de simulação Aventura kkf
خوبه ها ولی خیلییییی باید تلاش کنی بهتون پیشنهاد میکنم اگر دنباله بازی خییییلی خوبی هستید برین اینو بگیرین{Herois} خیییلی خوبه برید بریزید
مشکلی نیست. هیچ چیز علیه توسعه دهنده نیست، اما همانطور که بازی می کنید متوجه می شوید که انگلیسی زبان اول آنها نیست. همچنین متوجه می شوید که تبلیغات در همه جا وجود دارد. من این پول را خرج کردم تا از شر تبلیغات خلاص شوم و صادقانه بگویم احتمالاً نباید می کردم. متوجه میشوید که بازی بدون تبلیغات یا با حداقل تبلیغات چقدر بهتر است... این بازی به نظر من مانند بسیاری از بازیهای دیگر است - گرفتن پول. آنها برای تبلیغات پول می گیرند یا شما می توانید برای خلاص شدن از شر تبلیغات هزینه کنید.
بازی پتانسیل زیادی دارد، اما میزان تبلیغاتی که به هر گوشه ای تزریق می شود مضحک است. سپس آنها 8.99 دلار می خواهند تا از شر آنها خلاص شوند؟ این بازی یک بعدی است تا 8.99 دلار بپرسید. تبلیغات را نصف کنید و به قیمت 0.99 تا 1.99 دلار بدون تبلیغات پیشنهاد دهید، سپس صحبت خواهیم کرد.
Fishing Life 體育競技 css
بازی خوبی است، من موسیقی پس زمینه را دوست دارم آرامش بخش است
اگر ماهی کوچولو مانع هر کاری که میخواهید انجام دهید نمیشود، ممکن است بازی آرامشبخشتری باشد. اما هر ماهی کوچکی که طعمه من را می گیرد، هم به من یادآوری می کند که ماهی بزرگ و ماهی کوچک طعمه یکسانی را در زندگی واقعی گاز نمی گیرند، در حالی که باعث می شود فکر کنم شما بچه ها فکر می کنید ماهی کوچولو با اطمینان از پیشرفت، استفاده خوبی برای بازی شما خواهد بود. تا جایی که ممکن است آهسته تر، زیرا قبل از هر کاری باید 30 تا از کوچکترین ماهی ها را بگیرید تا ریسمان خود را در جهت ماهی بزرگتر بیندازید.
شما بچه ها تقریباً من را جذب کردید.. اما بیان مشکل ماهی گرفتن بعد از تور شما یک ترفند ارزان بود. هنگامی که بازی شروع به پیشنهاد برای گرفتن یک قایق جدید کرد و سپس ناگهان من ماهی در قلاب خود نمی بینم. می دانم که می خواهید تبلیغات را ببینیم... اشکالی ندارد. شما بچه ها یک ترفند خوب در آکواروم انجام دادید. اما مجبور کردن من برای ادامه ماهیگیری و گرفتن ماهی باید اولویت شما باشد. مخاطبان شما به یک تجربه ماهیگیری عشق واقعی نگاه نمی کنند.
این بازی خسته کننده است شما باید قلاب خود را فقط برای یک ماهی کوچک ارتقا دهید
بازی عالی ! به آنها ماهی اضافه کنید، پسران... و مخزن ماهی را تعمیر کنید! رنگ ها اکنون رنگ زشتی پیدا کردند ☹
بنابراین، من از بازی کردن این بازی لذت می برم، با این حال تبلیغات زیادی وجود دارد. شما میتوانید بازی را بخرید و تبلیغات را حذف کنید، اما من نمیخواهم این کار را انجام دهم، بنابراین تبلیغات بر عهده من است. به نظر من آخرین آپدیت به بازی آسیب زیادی وارد کرده است. توسعه دهندگان طلای به دست آمده از ماهی را در سراسر صفحه کاهش دادند. حالا اگر طلا را برای خرید یک مینو خرج کنید، پول خود را از یک ماهی 3 ستاره پس نخواهید گرفت. همچنین یک ماهی 3 ستاره نباید همان پاداش طلایی یک ماهی دو ستاره باشد. سیستم پاداش باید دوباره کار شود.
این موسیقی لعنتی خوب است که بسیار آرامش بخش است و گرافیک عالی است به نظر من و گیم پلی بازی آنقدر سرگرم کننده است و آن را با سبکی اجرا کنید که هرگز پشیمان نمی شوید
بازی عالی فقط این واقعیت است که یک ماهی evel 1 می تواند طعمه سطح 3 را بخورد، بمباران تبلیغات بسیار آزار دهنده است.
من می خواهم این بازی را دوست داشته باشم، اما ساخت و ساز پر پول آن کار را دشوار می کند. وعده یک تجربه آرامش بخش توسط داستان کوچک در ابتدا، توسط تبلیغات منحرف کننده، که بسیار مکرر و طولانی هستند، خراب می شود. گیم پلی بازی بسیار ساده است، تقریباً یک کلیک، با هزاران درخواست برای ارتقاء این و آن، من زمان بیشتری را صرف ارتقاء کردم تا ماهیگیری. اینجوری اصلا آرامش بخش نیست. در مدت کوتاهی، احساس کردم که توسعه دهنده فقط پول من را می خواهد، و سریع. با وجود گرافیک زیبا و حرکت روان که واقعاً دلنشین است، نمی توانم آن را بیشتر بازی کنم. هزینه 10 یورویی برای حذف تبلیغات به سلیقه من کمی بالاست (و این همه تبلیغات را طبق خود بازی حذف نمی کند) خوب است که نسخه رایگان تبلیغات داشته باشید، حتی با محتوای کمتر (بدون نیاز به آکواریوم واقعا) یا حتی یک نسخه کاملا آفلاین، فقط برای سرگرمی. (من برای آن پول پرداخت می کنم) نه اینکه همیشه ارز بازی را جمع آوری کنم. یک کلیک کوکی برای آن وجود دارد. در این مورد، یک سیستم تسطیح خودکار می تواند بازی را کم استرس تر کند و سپس طلا را از سینه ها جمع آوری کند.
خیلی طولانی بازی نکردم، ورود به بازی سخت بود. یک مشت ماهی گرفت، چند ارتقا داد، خوب پیش می رفت. اما بعد به سرعت به سرعت گیر افتادم که نمی توانستم بدون ارتقاء ماهی صید کنم و پول کافی برای ارتقاء نداشتم. من می توانستم با کسب طلا از آکواریوم ارتقاء دهم، اما تبلیغات لازم است. من از تبلیغات اهمیتی نمیدهم، اما این مسیری تاریک است که تماشای تبلیغات را در گیمپلی ضروری و ضروری میکند. این برای من ممنوع است.
Fishing and Life Sportsspill gqob
بازی بسیار آهسته و خسته کننده پیشرفت عمدتاً از طریق تماشای تبلیغات یا خرید چیزهایی با پول حاصل می شود. کنترل و مکانیک بد هستند. وقتی با طعمه و قلاب گران قیمت آماده می شوید جلب توجه ماهی های بزرگتر سخت است. معمولاً یا ماهیهای کوچکی را جذب میکنید که مواد گرانقیمت شما را میخورند، یا ماهیهای بزرگ طعمههای کوچک شما را زمانی که میخواهید یک ماهی متوسط تهیه کنید، میخورند. اگر این بازی را در نظر می گرفت بهتر بود. تبلیغات پاپ آپ تصادفی = حذف نصب شده است.
این بازی به خودی خود یک بازی سرگرم کننده و خوش ساخت است، که گفته می شود میزان تبلیغات کاملاً مضحک است. انجام هر کاری در این بازی مستلزم تماشای تبلیغات 30 ثانیهای بیپایان است، که اگر 9 دلار برای حذف اکثر تبلیغات و 13 دلار برای حذف همه تبلیغات نبود، خوب بود، چه شوخی است. به هیچ وجه این بازی ارزش زیادی ندارد. تماشای تبلیغات بی پایان چندان آرامش بخش نیست.
صدای آرام بصری دلپذیر و زیبا. ولی . من فقط با تبلیغات طولانی نمی توانم. و خیلی گرونه و من از این متنفرم که وقتی ماهی خاصی میخواهم، طعمه باید آنقدر بالا برود. پس ممنون طراحان شغل خوب توسعه دهندگان اما متاسفم. من نمی توانم.
این یک بازی خوب است، اما پر از تبلیغات است: برای طلا، برای غذای تانک ماهی و حتی در زمان پخش، تبلیغات بدون دلیل ظاهر می شوند. اما بدترین آنها محتوای تبلیغات است: برخی برای بازی ها و برنامه ها و برخی برای بزرگسالان هستند. بچه ها این بازی را انجام می دهند و خوب نیست که آنها را در معرض این تبلیغات قرار دهید. و اگر تبلیغات کار نمی کنند، و گاهی اوقات بدون دلیل کار نمی کنند، نمی توانید تانک ماهی خود را تغذیه کنید.
عالیی و کیری
این بازی عالیه آیا می توانم به جای داشتن تبلیغات، آن را به نحوی بخرم؟ من برای بازی هزینه خواهم کرد، تبلیغات همیشه در نهایت برای تجربه بیش از حد تلخ می شوند. تنها جنبه مثبت آنها الهام گرفتن استراحت از خیره شدن به صفحه است، البته از یک بازی آرامش بخش لذت بخش، تعاملی یکی از بهترین سرگرمی ها. لطفا به نحوی تبلیغات را حذف کنید.
تبلیغات بسیار زیاد حتی برای یک بازی رایگان (تبلیغات گاه به گاه بین بازیگران، تبلیغات برای غذا دادن به ماهی های آکواریوم شما، تبلیغات برای خروج از آکواریوم، و سپس یک تبلیغ خوب برای به دست آوردن طلای بیشتر در کوتاه مدت). این واقعاً بر جریان بازی تأثیر می گذارد و از آرامش آن جلوگیری می کند. قطعاً بدون تبلیغات یک بازی عالی است، اما نسخه رایگان آن را برای من خراب کرد.
نمیدانم مکانیک پنهانی وجود دارد یا نه، اما فکر میکنم بازی خیلی تک بعدی است و تنها کاری که بازیکن میتواند انجام دهد این است که از صید ماهی در یک لحظه پیشرفت کند. هیچ ایرادی ندارد، اما به محض اینکه احساس می کنم آرام می شوم، یک افزودنی ظاهر می شود و تجربه من را مختل می کند. توسعهدهندگان سعی داشتند این بازی را در ابتدا سرگرمکننده جلوه دهند و در عین حال کاربر را مجبور میکردند تا از بازیهایی که ایجاد کردهاند لذت ببرند.
😑
آگهی پر از زباله، طبق معمول. آیا می خواهید صندوقچه ای را که در آب پیدا می کنید باز کنید؟ آگهی. آیا می خواهید قایق را چند فوتی از نقطه شروع حرکت دهید؟ آگهی. آیا می خواهید تبلیغات تصادفی را مشاهده کنید که وقتی به طور معمول بازی می کنید ظاهر می شوند؟ عالیه! من نمی دانم چگونه این عناوین در لیست "انتخاب ویرایشگر" قرار می گیرند. کاملا غیر قابل تحمل
بسیار ناامید. انتظار می رود یک بازی ماهیگیری آسان باشد. در عوض، من یک بازی گرفتم که دستم را در هر لحظه نگه می دارد. تنها. گام. بازیای که فکر میکند تغذیه ماهی در آکواریوم شما هوشمندانه است این است که هر بار که میخواهید به آنها غذا بدهید، عملکرد خوراک را در پشت آگهی پنهان کنید، اما همچنین پس از یک تایمر 5 دقیقهای، آن تغذیه/تبلیغ را در دسترس خود قرار دهید. یک بازی ماهیگیری نیست، یک شبیه ساز صبر/سردرد است.
گیمپلی مانند ذن رضایتبخش و آرامشبخش است، با این حال، با این که چگونه رابط کاربری دائماً صفحه را بدون گزینهای برای پوشاندن صفحه نمایش میپوشاند، به شدت تضعیف میشود. همچنین هنگام باز کردن بازی، یک آموزش بسیار مزاحم وجود دارد که بسیار حامی است و تقریباً باعث شد من بازی را هر چند وقت یکبار حذف کنم. من می توانم یک بازی عالی را در زیر این مسائل ببینم. اگر توسعهدهنده هستید، لطفاً رابط کاربری و آموزش را اصلاح کنید، یا گزینهای برای رد شدن از آموزش و پنهان کردن رابط کاربری ارائه دهید. متشکرم.
این بازی شما را عصبانی خواهد کرد. ماهیهای کمارزش تمام طعمههای درجه بالا شما را میخورند و هیچ ارتقایی برای کمک به آن وجود ندارد. شما فقط می توانید 5 مورد را ارتقا دهید و 2 مورد از آنها همان ارتقا هستند. شما می توانید شخصیت خود را مانند 4 بار ارتقا دهید. هر سطح به شما 10٪ افزایش پول برای هر ماهی می دهد که احمقانه است و ارزش آن را ندارد. تجربه آهسته و دردناک.
بازی شگفت انگیز، تعداد زیادی ماهی جالب برای گرفتن، هنر عالی، ارتقاء جالب و به رفع خستگی کمک می کند. با این حال، زمانی که طعمه سطح 3 می گیرید و مقداری ماهی کوچک می گیرید، کمی آزاردهنده می شود، اما بازگرداندن آن بسیار آسان است. من موسیقی بیشتری را پیشنهاد می کنم زیرا گوش دادن به همان موسیقی آزار دهنده است اما یک گزینه موسیقی بی صدا وجود دارد که خوب است. بازی عالی است اما نیاز به بهبودهای کوچک دارد.
بدترین و حوصله سربر ترین بازی دنیا 🤮😡😡😡😡😡🤮🤮😠😠😠😳💩💩😡😡
آیا می خواهید ماهی هایی را که صید کرده اید بفروشید؟ تماشا کنید و تبلیغ کنید. آیا می خواهید تجهیزات خود را ارتقا دهید؟ یک تبلیغ تماشا کنید آیا می خواهید صندوقچه ای را که پیدا کردید باز کنید؟ تماشا کنید و تبلیغ کنید، اگر تبلیغات به صورت شما زده نمی شد، بازی سرگرم کننده خواهد بود. من بازی را دوست دارم و گرافیک آن را دوست دارم، اما لطفا سعی کنید تبلیغات را کاهش دهید
من از بازی بسیار لذت می برم. برای استرس خیلی آرامبخش است!
این بازی دارای جنبه های فوق العاده زیادی است که سازندگان باید به آن افتخار کنند. صدا و تصاویر بصری همگی به خوبی ساخته شده اند و فضای فوق العاده ای ایجاد می کنند. فریب های یکبار مصرف بسیار گران هستند. بازی را داغ می کند. اگرچه سیستم تبلیغات پولی سرگرم کننده نیست. آنها بیش از حد اشباع شده اند و واقعاً هر کسی را که بخواهد بیش از 30 دقیقه بازی کند را خاموش می کند. نیاز به پرورش طلای 5 هزار تومانی برای گرفتن یک ماهی lvl3 فقط برای صید lvl1 اشکالدار، یکبار استفاده بسیار وحشتناک است.
چیزی نخرید این یک اتلاف عظیم زمان و پول است. زمانی که مسیری را برای رسیدن به ماهی بزرگتر باز کردید، همه ماهیهای کوچکتر برمیگردند، بهطوریکه تنها با خوش شانسی میتوان یکی از ماهیهای بزرگی را که برای پیشروی لازم است صید کرد. شما نمی توانید کوچکتر (1-3 ستاره) را به اندازه کافی سریع پاک کنید تا تفاوتی ایجاد کنید. تبلیغات فشاری تبدیل به یک چیز مزاحم شده است. ناامید کننده و عصبانی کننده است و به اندازه دود از چشم استقبال می کند ... بهتر است بازی را کنار بگذاریم، به جای خرید یک گوشی جدید.
Рыбалка и жизнь Спортивные игры owvs
سرگرم کننده و زیبا